10 21 okt. '23

Herbeleef de voorbije WSAwards met Proximus TV

P1a4d7j21n1j4rs6d1h1l112e1bsn1
18 nov. 2015

De World Soundtrack Awards blies op 24 oktober 15 kaarsjes uit en dat werd gevierd met een uitzonderlijke editie.

We verwelkomden Alan Silvestri, Patrick Doyle en Daniel Pemberton live, begeleid door filmfragmenten op groot scherm. Heeft u de 15e editie gemist en wilt u deze herbeleven? Dat kan dankzij Proximus TV vanaf 1 december. Proximus TV biedt ook gratis de opnames van de voorafgaande World Soundtrack Awards edities aan!

Hou ook zeker het Film Fest Gent You Tube kanaal in de gaten voor compilaties en exerpts!

Tijdens de #WSAwards beleefden verschillende scores hun wereldpremières en werden ze voor het eerst live gebracht door Brussels Philharmonic onder leiding van Dirk Brossé.

Concertpremière van The Walk - Alan Silvestri

Concertpremière van Cinderella - Patrick Doyle

Concertpremière van Steve Jobs - Daniel Pemberton

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.