10 21 okt. '23

Herbekijk de Q&A met Bas Devos

Filmfestgentontour hellhole 10
Interview 26 mrt. 2019

Op 19 maart bracht Film Fest Gent On Tour de avant-première van ‘Hellhole’ op dertien verschillende locaties in Vlaanderen en Brussel. Deze avond werd afgesloten met een nabespreking van regisseur Bas Devos.

'Hellhole' volgt drie sterk verschillende mensen in de maanden na de terroristische aanslagen in Brussel, maart 2016. Het gaat om Mehdi die een Algerijnse afkomst heeft. Naast hem komt Wannes, een huisarts aan bod wiens zoon F16 piloot is en op missie is in het Midden-Oosten. Tenslotte is er Alba, een Italiaanse tolk die de druk van haar werk en de angstsfeer bijna niet meer aan kan.

Als afsluiter kwam regisseur Bas Devos langs in Kunstencentrum BUDA voor een nagesprek met Patrick Duynslaegher. Dit nagesprek werd via live streaming vertoond en kan je nu herbekijken.

Foto's gemaakt door Jonas Verbeke

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.