11 22 okt. '22

Going abroad, gesprek met Erik Van Looy

P194h6quj110231ve3117dcbo1eum2
18 okt. 2014

Erik Van Looy vertelt vanavond (18/10) over zijn ervaring met het maken van de remake van 'Loft'.

'The Loft', een remake van de Belgische kaskraker 'Loft', ging op 14 oktober tijdens de officiële opening van Film Fest Gent in wereldpremière. Erik Van Looy veranderde voor deze derde remake van setting en hij creëerde een film met Hollywood-allures. Maar wat houdt die verandering van locatie precies in? Wat is het verschil tussen het maken van een Amerikaanse en een Nederlandse film? Deze vragen en nog veel meer zal worden beantwoord tijdens dit interessante gesprek tussen moderator Peter Van Camp en Erik Van Looy.

Going Abroad
18 oktober, 17u30
Kinepolis 10
Reserveer je tickets hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.