09 20 okt. '24

Gezocht: studentenjury ExploreZone

P18r92c4lh98f1tsa1lsa11qe1j4i1
25 jun. 2014
Film Fest Gent gaat alweer op zoek naar een studentenjury om tussen 14 en 25 oktober haar deskundig oordeel te vellen over de films uit de ExploreZone - het jongerenparcours van het festival.

De vijf juryleden worden van 14 tot 25 oktober eregasten op het festival. Ze draven van de ene voorstelling naar de andere, krijgen uitnodigingen voor speciale evenementen en op het einde van de rit beslissen ze welke film met de Explore Award aan de haal gaat. Aan die prijs is een indrukwekkende publiciteitscampagne voor de film op Studio Brussel, Knack en in De Morgen verbonden.

De voorwaarden?
Je bent minstens 18 en maximum 26 jaar oud en je studeert in oktober 2014 aan een Belgische universiteit of hogeschool. Je bent bereid om - alles voor de film - ruim een week te brossen.
Je ziet het compléét zitten om tien dagen lang films te bekijken.

Wat te doen?
Vul het formulier in op de pagina van StuBru en je krijgt een e-mail aan met een paswoord om via UniversCiné een film te bekijken en er achteraf een paar vragen over te beantwoorden. Je hebt tijd tot en met 10 augustus om je in te schrijven, op Universciné één van de drie voorgestelde films te bekijken en je antwoorden terug te mailen.

Wie weet maak je binnenkort deel uit van de studentenjury van Film Fest Gent!

Update: Inschrijvingen zijn reeds gesloten

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?