09 20 okt. '24

Gezocht: studentenjury Explore Zone

P19s15lgp31101g1ighv1rv31v3d1
06 aug. 2015
Film Fest Gent gaat alweer op zoek naar een studentenjury om tussen 13 en 24 oktober haar deskundig oordeel te vellen over de films uit het jongerenparcours van het festival.

De vijf juryleden worden van 13 tot 24 oktober eregasten op het festival. Ze draven van de ene voorstelling naar de andere, krijgen uitnodigingen voor speciale events en op het einde van de rit beslissen ze welke film met de Explore Award aan de haal gaat. Aan die prijs is een indrukwekkende publiciteitscampagne voor de film op Studio Brussel, Knack en in De Morgen verbonden.

Wat vragen we?
- Sprankelende persoonlijkheden M/V tussen de 18 en 26 jaar
- Je studeert in oktober 2015 aan een Belgische universiteit of hogeschool
- Film gaat voor: je bent bereid om ruim een week te brossen.
- Vierkante ogen zijn geen probleem voor jou. Je ziet het compleet zitten om tien dagen lang films te bekijken.

Wat bieden we?
De vijf juryleden worden van 13 tot 24 oktober 2015 eregasten op het festival. Ze draven van de ene voorstelling naar de andere, krijgen uitnodigingen voor speciale events en op het einde van de rit beslissen ze welke film met de Explore Award aan de haal gaat. Aan die prijs is een indrukwekkende publiciteitscampagne voor de film verbonden.

Wat te doen?
Stuur snel een mailtje naar explorezone@filmfestival.be en ontvang een e-mail met een paswoord om via UniversCiné één van drie festivalfilms te bekijken. Je hebt dan tijd tot en met 31 augustus om een korte recensie te schrijven en door te sturen. Begin september worden de mogelijke kandidaten uitgenodigd voor een gesprek, daarna volgt de definitieve selectie.

Wie weet maak je binnenkort deel uit van de studentenjury van Film Fest Gent!

Update: Inschrijvingen zijn reeds gesloten

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?