10 21 okt. '23

Gezocht: promoteam FFG 2016!

P1aom8jhql1nmg15ke16mcssk1j031
27 jul. 2016

Steek jij je liefde voor film en het festival liever niet onder stoelen of banken, maar liever op een duidelijk zichtbare plaats? Weet jij je weg naar populaire hotspots in Gent en omstreken te vinden? En ga je graag op pad? Dan zoeken we jou voor in ons promoteam!

Wat vragen we:
-je bent vanaf midden september minstens 1 dag per week beschikbaar om er voor te zorgen dat affiches en programmaboekjes verspreid worden in Gent en omstreken
-je denkt graag mee over nieuwe manieren en interessante locaties om potentieel publiek te bereiken
-je praat graag met mensen en bent niet bang van wat tilwerk
Pluspunten: geweldige kennis van Gent en een rijbewijs B

Beschikbaarheid: van midden september tot het einde van het festival

Dat harde werk wordt natuurlijk beloond!
Je maakt deel uit van een hecht team en staat met beide benen in het feestgedruis. Je ontvangt een accreditatiepas die je volledige toegang biedt voor alle films en natuurlijk een exclusief Film Fest Gent-T-shirt.

Interesse? Stuur snel een korte uitleg over jezelf naar Carla Beeckmans op carla@filmfestival.be

Je ontvangt een vrijwilligersovereenkomst (onbezoldigd) en bent verzekerd. Eventuele reiskosten worden niet door het festival vergoed.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.