10 21 okt. '23

Gezocht: Jongerenjury

Img 9026
Nieuws 21 aug. 2018

Ben je jong, bezeten door film en heb je een uitgesproken mening? Dan pas jij perfect binnen onze jongerenjury! Deze vijfkoppige jury zal haar deskundig oordeel vellen over de films uit Explore Zone, het jongerenparcours van het festival.

Als jurylid ben je van 9 tot 19 oktober 2018 eregast op het festival. Je draaft van de ene voorstelling naar de andere, krijgt uitnodigingen voor speciale events en op het einde van de rit beslis jij met je medejuryleden welke film met de Explore Award aan de haal gaat. De winnende film krijgt een duwtje in de rug met een indrukwekkende publiciteitscampagne op Studio Brussel, in Knack en De Morgen.

Ben jij

  • tussen de 18 en 26 jaar?
  • bereid om indien nodig de schoolboeken even aan de kant te leggen en enkele lessen over te slaan?
  • bereid om vierkante ogen op te lopen na tien dagen film kijken?


Waar wacht je nog op!

Meld je aan via onderstaand invulformulier en wie weet maak jij binnenkort deel uit van de Explore Zone Jury van Film Fest Gent. Als jurylid ontvang je ook nog eens een jaar lang gratis film kijken op UniversCiné!

Praktisch

Aanmelden kan via het deelnameformulier hieronder tot en met 2 september. Op 3 september ontvang je een e-mail met een wachtwoord om via het online platform UniversCiné één van de geselecteerde films te bekijken. Je hebt dan tot 14 september de tijd om een korte recensie te schrijven over één van deze films en door te sturen. De inzendingen worden beoordeeld door een professionele jury.

In de week van 17 september worden de mogelijke kandidaten uitgenodigd voor een gesprek, daarna volgt de definitieve selectie.

Explore Zone wordt mogelijk gemaakt door UniversCine, De Morgen, Knack, Studio Brussel, Universiteit Gent en HoGent.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.