10 21 okt. '23

Gent Jazz Festival van 10 tot 18 juli

23 jun. 2015

It’s that time of the year again! Ook deze zomer biedt Gent Jazz Festival (10-18 juli) in de historische tuinen van de Bijloke een eigenzinnige selectie van de beste hedendaagse jazz, soul, pop en singer-songwriters.

Met Van Morrison, Abdullah Ibrahim, Zaz, Rodrigo y Gabriela, Gregory Porter, Bill Laswell, Melanie De Biasio, Gary Clark Jr., Ginger Baker, Jack DeJohnette, Laura Mvula, Charles Lloyd, Neneh Cherry en vele anderen.

Tickets & info : www.gentjazz.com

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.