12 23 okt. '21

Fotoverslag Official Broken Circle Breakdown Belgian Oscar Party

P18iopoctm9ngo33ddf221q7b1
03 mrt. 2014

Klik door om het fotoverslag te bekijken van het officiële Belgische Oscarevent, dat uiteraard in Felix' thuishaven Gent plaatsvond, tijdens de nacht van 2 op 3 maart. Een organisatie van Film Fest Gent, Menuet en Sandton Grand Hotel Reylof. In samenwerking met Stad Gent en de Provincie Oost-Vlaanderen. Met de steun van ING, Playright, Granaat, Coeur d'Artichaut, Stoli, Moët & Chandon, Filmmore, Xala, Carbonella Suits, G4S, PRG EML Productions.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.