11 22 okt. '22

FollowGent zoekt scripts

P1be37j31mlvo182p8rd1vfa12n41
Nieuws 18 apr. 2017

FollowGent daagt je uit om een script in te sturen voor de vijfde editie van dit bijzondere script-to-screen-project.

FollowGent brengt getalenteerde filmmakers, schrijvers en publiek samen in de creatie van een originele, experimentele langspeelfilm over het leven in Gent.

Voor haar vijfde editie is FollowGent opnieuw op zoek naar kleine verhalen die zich afspelen rondom Gent. Het onderwerp, de stijl en het genre zijn geheel naar eigen keuze. Veelbelovende scripts zullen worden geïntegreerd in een speelfilm die later dit jaar in productie zal gaan.

Script kunnen worden ingediend tot en met 30 april 2017. Je kan je script opsturen naar followgent@gmail.com.

Meer informatie
Facebook: facebook.com/followgent
Twitter: @gentfollow
vimeo.com/followgent

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.