11 22 okt. '22

FollowGent zoekt filmregisseurs

P1bfjgnh2i1pdmnh187c11fc16rp1
Nieuws 09 mei 2017

FollowGent zoekt geïnteresseerde regisseurs die willen meewerken om de producties van volgend jaar mee vorm te geven.

FollowGent brengt getalenteerde filmmakers, schrijvers en publiek samen in de creatie van een originele, experimentele langspeelfilm over het leven in Gent. FollowGent zoekt vier regisseurs die bereid zijn samen te werken om Follow V tot stand te brengen.

Stuur je cv en je portfolio naar followgent@gmail.com en je ontvangt meer informatie, inclusief een link naar de scenario's.

FollowGent is een vrijwilligersproject zonder een winstgevend doel.

Meer informatie
Facebook: facebook.com/followgent
Twitter: @gentfollow
vimeo.com/followgent

Tags

Oproep

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.