10 21 okt. '23

FollowGent zoekt Crewleden

P19p4mqevb4vhh5j7ia1hc3h1
17 jun. 2015

FollowGent heeft 10 sterke scenario's geselecteerd en herschreven tot een langspeelfilm dat in première zal gaan tijdens de 42e editie van Film Fest Gent.

We zoeken jonge, creatieve mensen met setervaring (zoals productieleider of -assistent, kleedster, make-up, art director, set dresser, geluidsman/vrouw, ...) die deze zomer willen helpen deze projecten te realiseren. De regisseurs worden zorgvuldig uitgekozen voor elk project, zijn al enkele jaren afgestudeerd aan een filmschool en hebben ervaring in het werkveld.

Iedereen werkt op vrijwillige basis mee aan dit project, uit liefde voor film en als kans om bij te leren door te doen. Het resultaat wordt een langspeelfilm bestaande uit 10 kortfilms, die in elkaar verweven zijn,
maar ook apart kunnen bestaan als kortfilm.

Ben je geïnteresseerd in dit project en de kans om ervaring op te doen en nieuwe creatieve mensen te leren kennen, stuur ons dan een mail met je contactgegevens en set-ervaring naar:
followgent@gmail.com.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.