11 22 okt. '22

FOLLOW V: Eyüp

P1bssu2k3119g21eki17vf1nvl14b11
Nieuws 20 okt. 2017

FollowGent, een experimenteel filmproject dat nieuw talent naar het grote scherm katapulteert, presenteert dit jaar 'Eyüp'.

De stad Gent vormt het decor in deze film, gestuwd vanuit de Turkse gemeenschap in Gent, waardoor Film Fest Gent de ideale plek is voor de première van het eindresultaat. EYÜP komt aan in Gent en vergezelt een theatergezelschap om Shakespeares Othello to regisseren. De film volgt zijn leven en het leven van de mensen rondom hem.

FollowGent wordt gedragen door een grote mix aan vrijwilligers en filmprofessionelen die aan het project meewerken vanuit een passie voor Gent, voor verhalen en voor film.

FollowGent kan je bekijken vanavond 20/10 om 20u in de Sphinx.

Tags

FFG2017

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.