11 22 okt. '22

Final countdown tot 41e Film Fest Gent

P193nfoouf1jucvl1vmv154g7c01
08 okt. 2014

Nog even en Gent wordt een beetje Hollywood, want op dinsdag 14 oktober opent de film 'The Loft in Kinepolis Gent', geheel in rode loper-stijl, de 41e editie van Film Fest Gent.

De officiële opening van Film Fest Gent zou natuurlijk niet compleet zijn zonder de verschijning van enkele sterren op de rode loper. Actrices Isabel Lucas en Rachael Taylor zullen samen met Erik Van Looy en Bart de Pauw 'The Loft' voorstellen op 14 oktober!

Kan je er niet bij zijn? Niet getreurd! Onze partners AVS en Proximus TV (op de zender Zoom - kanaal 11) zullen de pre-show van de openingsavond live uitzenden, zodat iedereen kan meegenieten van deze glamoureuze filmavond.

Daarnaast wensen we Proximus ook te feliciteren met hun nieuw logo. Ga als Proximus klant langs in de Proximus winkels in Gent en wie weet wacht er daar wel een verrassing…

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.