09 20 okt. '24

Final call: stem nu op jouw favoriete originele score in de WSA Public Choice Award 2016

P1anfcnsqf16901lg1aia4th1jrt1
10 jul. 2016
Op de 16e editie van de World Soundtrack Awards op 19 oktober wordt de winnaar van de Public Choice Award bekend gemaakt, en het is aan jou om je favoriet te selecteren. Je kan je stem uitbrengen op jouw favoriete originele score van de afgelopen 12 maanden (elke feature film tussen 1 juli 2015 en 30 juni 2016 komt in aanmerking) en zo kans maken op één van de 10 #WSAwards surprise goodiebags!

Voor het eerst zijn de genomineerden voor de Public Choice geselecteerd door leden van de International Film Music Critics Association (IFMCA), een organisatie van journalisten die stuk voor stuk gespecialiseerd zijn in originele film- televisie- en game muziek. Sinds haar oprichting in 2004 sloten meer dan 65 leden uit landen als Australië, België, Canada, Chili, Roemenië en V.S zich aan bij IFMCA. Staat je favoriete score niet in de lijst? Je kan deze zelf nog toevoegen via de link onderaan op de stem-pagina.

Stemmen kan tot 9 september, waarna de top 5 uitgenodigd wordt om het World Soundtrack Awards Gala op 19 oktober in Capitole Gent bij te wonen. Het stem-proces wordt gemonitord door PwC.

Klik hier om je stem uit te brengen op jouw favoriete originele score van het afgelopen jaar!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?