09 20 okt. '24

Filmmuziek van 'The Walk' in première op de World Soundtrack Awards

01 jul. 2015
De filmmuziek van 'The Walk' van Alan Silvestri die hij schreef voor Robert Zemeckis' nieuwste film met Jospeh Gordon-Levitt in de hoofdrol, zal in première gaan op de World Soundtrack Awards. Eén van de nummers zal ook opgenomen worden in het komende Alan Silvestri Album van Film Fest Gent.

Naar goede gewoonte zet Film Fest Gent de centrale gast (Alan Silvestri) van de World Soundtrack Awards nog extra in de kijker door samen met Brussels Philharmonic een uniek album op te nemen, onder leiding van Dirk Brossé. Eén nummer van de 'The Walk' zal dus ook opgenomen worden in de tracklist van het album.

Met de crowdfunding campagne ‘Bringing film music to your ears’ wil Film Fest Gent de opname van een uniek Alan Silvestri album financieren. In ruil voor een bedrag naar keuze kan je verschillende unieke cadeaus of belevingen ontvangen: bijvoorbeeld een gesigneerd album door Silvestri zelf, een naamsvermelding in het album booklet, VIP tickets voor de WSAwards en zo verder. Hoe groter je bijdrage, hoe meer extra’s er zijn. Ook kan je als "backer" een bonus track nomineren dat volgens jou nog op het album moet verschijnen!

De crowdfunding campagne werd gelanceerd op het online platform Indiegogo. Via deze link http://igg.me/at/filmfestgentalbum kan je de campagne ontdekken en ondersteunen!

15e World Soundtrack Awards
24 oktober 2015 't Kuipke Gent
Bestel nu je tickets via deze link.
Meer info over de WSAwards kan je vinden op www.worldsoundtrackawards.com.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?