11 22 okt. '22

Filmconcert Arsenal: DANCE! DANCE! DANCE!

P18plf70pc1o5o1us12itosg1g141
04 jun. 2014

Deze uitzonderlijke voorstelling rond hun nieuwe plaat, Furu, zal op 22 oktober 2014 in wereldpremière gaan op Film Fest Gent in samenwerking met Vooruit. De liefde van Arsenal voor beeld is reeds langer gekend en resulteerde dit jaar in een unieke film die zich afspeelt in Japan. Hendrik Willemyns schreef en produceerde het project in samenwerking met de Japanse regisseur Ken Ochiai. Dance! Dance! Dance! is een indrukwekkende moodboard van hun nieuwe plaat Furu geworden. Het filmconcert zal onuitgegeven soundtrack-materiaal combineren met bekendere nummers van Arsenal. Bekijk hieronder de videoclip van hun single Black Mountain, van hun nieuwe plaat Furu. Ook verkrijgbaar via iTunes via deze link.

Synopsis
Tokio 2012. De Japanse DJ Furu wordt geconfronteerd met de invoering van een oude verloren gewaande wet uit 1948 die het dansen in Tokio verbiedt, maar wel wordt ingevoerd. Gevolg: Overal in Japan worden discotheken gesloten. Dik tegen de zin van Natsuko, een knappe jonge vrouw die erop uit is om de nacht van 11 maart onvergetelijk te maken. In haar zoektocht kruist ze het pad van Furu, die de laatste platen van zijn carriere draait. Hij is vastbesloten om die avond alleen en in alle sereniteit een einde aan zijn leven te maken.

Praktische info

Locatie: Vooruit Theaterzaal
Datum: woensdag 22/10/14 om 20u30
Duurtijd: 70 minuten
Tickets: basistarief €27 (-26 €25) en verkrijgbaar deze link.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.