10 21 okt. '23

Film Fest Winners

P195vpnerr1ovt1ehalb5kg41dsa1
04 nov. 2014
Naar aanleiding van het 41e Film Fest Gent organiseerden we samen met onze partners verschillende wedstrijden. Bekijk hier wie de winnaars zijn!

Port of Ghent dinnercruise

Het festivalpubliek mocht zelf een prijs uitreiken, namelijk de Port of Ghent Publieksprijs. Na elke vertoning kon er op de keerzijde van het festivalticket een waardering gegeven worden. Er konden 6 duotickets gewonnen worden voor een unieke cruise in de haven van Gent.

De winnaars zijn: Koen Van Gelder, Johan Jaques, Anneleen Decock, Mich Van Mansart, Ingrid Mahy en Wim Cosyn.

Film Fest Friends & Brussels Airlines

Bij de bestelling van een Friends pakket kon je de wedstrijdvraag beantwoorden: “Hoeveel personen zullen vanaf de lancering op 25 juni 2014 tem 20 september 2014, lid geworden zijn van de Film Fest Friends?”. Film Fest Friends Raf Geusens en Patrick Sackx zaten er het dichtste bij en kunnen dankzij Brussels Airlines naar hun favoriete reisbestemming in Europa!

Carbonella Suits en Caroline Biss
Dankzij Carbonella Suits en Caroline Biss kon je deze 41e editie van Film Fest Gent in stijl meemaken. Bij aankoop van een vipticket voor de World Soundtrack Awards kon je antwoorden op de daaropvolgende wedstrijdvraag "Uit welke Vlaamse serie zal Jef Neve nummers brengen op de 14de World Soundtrack Awards" en het antwoord natuurlijk 'In Vlaamse Velden was. Eddy Nouche wint het maatpak bij Carbonella Suits en Daniella Verween wint de feestelijke outfit van Caroline Biss!

Proficiat aan alle winnaars!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?