11 22 okt. '22

Film Fest Gent zkt Friends

P192hfkbv13ftcsl5c2iin13tc1
23 sep. 2014

Om de grootste fans van het festival de kans te geven om nog meer uit het festival te halen, kan je ook weer dit jaar Film Fest Friend worden!

Al met een bijdrage van €65 ben je een Friend en legt het festival je goed in de watten met heel wat exclusieve voordelen!

Je kan tickets reserveren voor de start van de officiële verkoop, je ontvangt gratis vouchers voor de expo, een 5 ritten kaart voor de filmvoorstellingen, een unieke FFG totebag, toegang tot exclusieve Friends Happy Hours, een maand gratis De Morgen lezen en nog veel meer!

Afhankelijk van de categorie – Zilver of Goud – komen daar nog heel wat extra zaken bij. Ontdek alle voordelen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.