11 22 okt. '22

Film Fest Gent tipt: Snake Dance – The Recital

P1as012g3lbi71n2e15on89cr431
06 sep. 2016

Loop alvast warm voor de "Spotlight Japan" op de aankomende editie van Film Fest Gent met de documentaire 'Snake Dance - The Recital, te zien 8 september in de Minard te Gent. In het kader van de 150 jaar diplomatieke relaties tussen Belgieë en Japan organiseert Japan Square een vertoning van 'Snake Dance – The Recital', de gelijknamige documentaire van Manu Riche en Patrick Marnham. Aansluitend volgt een pianorecital van Jun Kanno, die ook de muziek voor de film verzorgde.

De documentaire uit 2012 gaat over de genese van de atoombom en wordt verteld aan de hand van een reis door drie landen (Congo, New Mexico en Japan). De pianorecital bestaat uit verschillende soundtracks met werk van Beethoven en Chopin.


Praktische info:

20u00: Introductie door Luk Van Haute & Manu Riche (i.s.m. Japan-Square vzw)
20u30: Film + Piano Recital

Je kan online tickets €13/€15 kopen via deze link

Aan de deur betaal je €15/€17

Meer info:
recital.snake-dance.net

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.