10 21 okt. '23

Film Fest Gent Talkies | Marc Boonen | 16.06

MARC BOONEN foto Griet Hendrickx 1
Nieuws 27 mei 2021

In de Film Fest Gent Talkies van juni mag Patrick Duynslaegher de immer charismatische Marc Boonen, artistiek directeur van MOOOV, ontvangen.

Marc Boonen zet zich al jarenlang in voor MOOOV, het filmfestival, de distributeur en de gids voor wereldcinema in ons land. Enkele weken geleden werd MOOOV nog bekroond met een Ultima voor Cultureel Ondernemerschap. Marc Boonen ziet als artistiek directeur van MOOOV ontzettend veel films van over de hele wereld. Het wordt dus uitkijken naar welke films hij eruit pikt voor de Film Fest Gent Talkies.

De Talkies met Marc Boonen is volledig live te volgen via Facebook Live op 16.06 om 20:00.

Facebook Live
FFG Talkies Marc Boonen Talkie Bas Devos horizontal

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.