09 20 okt. '24

Film Fest Gent Talkies | Teodora Ana Mihai | 23.09

Teodora Mihai Portrait 1
Nieuws 10 sep. 2021
De Film Fest Gent Talkies zijn terug! Op 23 september ontvangt Patrick Duynslaegher de Belgisch-Roemeense regisseur Teodora Ana Mihai in De Krook voor een inspirerend gesprek.

Teodora Ana Mihai is een nieuwe en diverse stem in het Belgische en internationale filmlandschap. In 2017 kwam de filmmaker al haar debuut Waiting for August voorstellen op Film Fest Gent. Dit jaar zal La Civil, haar tweede langspeler die al in de prijzen viel in Cannes, de 48ste editie van het festival openen. La Civil is een aangrijpend drama over een Mexicaanse moeder wier dochter ontvoerd wordt door een drugskartel. Tijdens de Talkies praat Teodora Ana Mihai honderduit over de films die haar inspireren.

De Talkies met Teodora Ana Mihai vindt plaats in de Blauwe Vogel-zaal (Bibliotheek De Krook - Miriam Makebaplein 1, Gent) op 23 september 2021, van 19u30 tot 21u00. Bestel hieronder je tickets (5 euro).

Talkies26 MIHAI Talkie Bas Devos horizontal

Alle voorbije Talkies kan je beluisteren als podcast via Soundcloud of via je favoriete podcast app (ApplePodcast, Spotify).

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?