10 21 okt. '23

Film Fest Gent Student Nights!

19 2216 cover
Nieuws 02 okt. 2019

Film Fest Gent denkt ook aan de student! Kom op donderdag 10 of 17 oktober naar onze Student Nights en geniet van een film aan een studentvriendelijke prijs. De eerste bezoekers krijgen bovendien een gratis drankje.

We selecteerden twee films waarvoor studenten slechts de kortingsprijs van 7,5 euro per voorstelling betalen:

Kom op donderdag 10 oktober naar 'The Art of Self-Defense' en leer de neurotische boekhouder Casey Davies - gespeeld door Jesse Eisenberg - kennen: Hij studeert Frans. Hij eet moederziel alleen in diners. Hij heeft een teckel als huisdier. Hij wordt vaak aanzien voor een vrouw aan de telefoon. Hij kopieert de pornopagina’s van magazines. Tot hij besluit zich in te schrijven voor een karateschool. Onder de voogdij van Sensei ondergaat Casey een transformatie: van jammerende zwakkeling tot agressieve douchebag. Bekijk hier alvast de trailer.

Donderdag 17 oktober zetten we de zombiefilm 'The Dead Don't Die' op het programma. Wie arthouse-cineast Jim Jarmusch kent, weet dat dit niet zonder de nodige onderkoelde humor en bijtende maatschappijkritiek zal zijn. Politiechef Cliff (Bill Murray) en zijn rechterhand Ronnie (Adam Driver) strompelen de hele film lang even traag achter de feiten aan als de ondoden die uit hun graf klauteren in het dorpje Centerville, volgens de welkomstborden ‘a very nice place to live’. Vind hier de trailer.

Vergeet bovendien festivalcafé Cafellini niet: vanaf 20:00 krijgen de eerste 25 studenten op 10 oktober een gratis Porto CRUZ cocktail, op 17 oktober staan we klaar met een gratis OMER. Allen daarheen dus! Beide films gaan door in Kinepolis respectievelijk om 22u en 22u30. Je ticket koop je aan de balie op vertoon van je studentenkaart. Kom je in groep of met je studentenkring? Contacteer publiekswerking@filmfestival.be voor je tickets!

Tags

FFG2019

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.