09 20 okt. '24

Film Fest Gent op restaurant en in je shopping bag!

P1bjno1jsp1be6l5h18v1vh99pi1
Nieuws 28 jun. 2017
Film Fest Gent nog meer laten leven in de stad, dat is het doel van de middenstandsactie die we vorige week uitschreven in samenwerking met Horeca Oost-Vlaanderen, Unizo en PUUR GENT, een intiatief vanuit de stad dat Gent en zijn deelgemeenten stevig op de kaart wil zetten als winkel- en horecastad.

De opdracht is simpel: werk een concept uit dat het thema 'Italiaanse Cinema' en 'Film Fest Gent' in de kijker zet, maak kans om verkozen te worden als Film Fest Gent Hot Spot en kom zo op een exclusieve FFGent stadskaart te staan die verspreid zal worden over de hele stad.

Te denken vals aan een kledingetalage met filmkostuums, favoriete gerechten van Hollywoodsterren op de menukaart, een red carpet in de zaak of bekende filmmuziek op de achtergrond.... de mogelijkheden zijn eindeloos.

De deelnemende partners zetten er gzamenlijk hun schouders onder om enthousiaste handelaars te zoeken die de festivalbeleving willen vertalen naar hun handelszaak. Ondertussen komen de eerste enthousiaste aanmeldingen en wilde plannen al binnen. Heb je een zaak in het Gentse en ben je de oproep vanuit de deelnemende partijen misgelopen? Mail naar puurgent@filmfestival.be voor meer informatie.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?