10 21 okt. '23

Film Fest Gent op de cultuurmarkt

763
Nieuws 21 aug. 2018

Het nieuwe cultuurseizoen komt eraan, tijd om kennis te maken met het aanbod van de verschillende culturele organisaties op de cultuurmarkt in Antwerpen. Kom langs de stand van Film Fest Gent en val in de prijzen!

Zondag 26 augustus vind je jouw favoriete filmfestival op de cultuurmarkt in Antwerpen. Beproef je geluk met onze wedstrijd 'Aim for the Stars'. Maak kans op een duo-ticket voor '2001 and Beyond' door dartpijltjes te werpen naar de sterren. De allerkleinsten kunnen hun creativiteit loslaten op het FFGent logo en deze meenemen naar huis als button. Of kom gewoon eens hallo zeggen! Van 11u tot 18u staan wij paraat op de Suikerrui in Antwerpen.

meer info: www.cultuurmarkt.be

Tags

Oproep

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.