10 21 okt. '23

Film Fest Gent on the rooftop @ Gaston

P19rsmhdq81rgv1r71vks6coiem2
04 aug. 2015

Aansluitend bij de Britse Focus van het 42e Film Fest Gent zet rooftop restaurant Gaston op 23 augustus zijn deuren open voor een exclusieve vertoning van ‘The Commitments’ van juryvoorzitter Alan Parker.

Op het zonnigste dakterras van Gent kan je zondag 23 augustus genieten van een spectaculair zicht op de stad én van een gratis vertoning van deze muzikale film uit 1991 door regisseur Alan Parker, die dit jaar ook de internationale jury zal voorzitten van Film Fest Gent!

Voorafgaand aan de film nog iets eten? De keuken van Gaston opent om 18u en je kan voor een tafel best reserveren. De film start binnen om 21u maar daarvoor is geen reservatie nodig. Het smakelijke menu en meer informatie vind je op de website van Gaston.

Adres: Hurstweg 8, 9000 Gent.
Start film: 21u (binnen) & gratis inkom

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.