09 20 okt. '24

Film Fest Friend: Pascale Platel

P1849b93301dpr1bntqp01up11361
12 sep. 2013
Vorige week lanceerden we ‘Film Fest Friends’, een formule waarmee onze grootste fans het allerbeste uit het festival kunnen halen. Tickets reserveren voor de officiële verkoop begint, kortingstarieven, een maand gratis De Morgen lezen… Afhankelijk van de categorie – Brons, Zilver of Goud – komen daar nog heel wat extra voordelen bij kijken. Ontdek ons volledig aanbod hier!

Ook de vele liefhebbers van filmmuziek worden niet over het hoofd gezien. Speciaal voor hen introduceren we de Music Friends, een categorie waar maximum 20 plaatsen voor voorzien zijn. Snel zijn is dus de boodschap! Ontdek het aanbod van de Music Friends op deze pagina.

De introductie van de Film Fest Friends gaat gepaard met de benoeming van enkele officiële Ambassadeurs van het filmfestival. Nadat eerder al burgemeester Daniël Termont en schrijfster Sabine De Vos deze titel kregen, valt de eer deze keer te beurt aan actrice Pascale Platel.

Breng drie vrienden aan en win een filmzaal voor jou en 85 vrienden tijdens het 40e Film Fest Gent!
Wie drie vrienden aanbrengt als nieuwe Film Fest Friend maakt kans op een eigen filmzaal voor maar liefst 85 vrienden tijdens het filmfestival. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je vrienden vragen om jouw naam te vermelden bij hun inschrijving.

Deze actie is geldig tot en met 1 oktober 2013. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd via e-mail en op onze website bekendgemaakt.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?