10 21 okt. '23

FFGent nodigt je uit voor avant-première Moonlight!

P1b6p98a66vb95d6cbdfvm86a1
Nieuws 18 jan. 2017

Film Fest Gent heeft het plezier je uit te nodigen voor de avant-premiere van Moonlight, winnaar Golden Globes Best Drama én door velen getipt als Oscar-favoriet. Lees hieronder hoe jij erbij kan zijn!

De tweede langspeelfim van schrijver-regisseur Barry Jenkins volgt de jonge protagonist van kindertijd tot volwassen man, terwijl hij navigeert tussen de gevaren van drugs en geweld in zijn achtergestelde woonomgeving in Florida, én de complexe liefde voor zijn beste vriend.

‘Barry Jenkins’ magical, majestic ‘Moonlight’ is a stunning portrait of young, black gay life.’ - Kenneth Turan in de ‘Los Angeles Times.'

De film komt op 1 februari in de Belgische bioscopen, maar met dank aan distributeur KFD en Kinepolis Gent kunnen we je op 31 januari al laten genieten van dit ingetogen meesterwerk. De film wordt ingeleid door Patrick Duynslaegher, artistiek directeur Film Fest Gent.

Erbij zijn? Beantwoord de vraag en laat hieronder je gegevens achter. De eerste 100 inschrijvingen ontvangen een duo-ticket voor de avant-première op 31 januari om 20:00 uur in Kinepolis Gent.

-Update: reageren is niet meer mogelijk

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.