FFG verwelkomt cateraar Coeur d'Artichaut in festivaldorp door Bevas Events

P18309agab152tv0s116g1rh81hip1
25 apr 2013
Film Fest Gent verwelkomt Coeur d'Artichaut als cateraar voor zijn veertigste editie. De Gentse topcateraar ontstond in 2001 uit het gelijknamige restaurant in Onderbergen en groeide al snel uit tot een begrip in de Belgische cateringwereld. Kwaliteit, flexibiliteit en vriendelijkheid bleken de sleutelwoorden tot hun succes. Samen met het onafhankelijke evenementenbureau Bevas Events, dat de bouw van het festivaldorp voor het eerst op zich neemt, zullen zij van het 40e Film Fest Gent een onvergetelijk feest maken.

Bevas Events werd in 1996 opgericht door Patrick Vermaercke. Met zijn achtergrond als marketingconsultant in de media- en marketingsector en zijn ondernemingszin zorgde Patrick voor de uitbouw van een creatief en gedreven bureau dat garant staat voor de allerbeste kwaliteit van evenementen. Hun jarenlange ervaring bestaat uit zowel corporate, HR, marketing en public events. Zakelijk leider Bart Vandesompele over de samenwerking: 'Coeur d'Artichaut heeft in zijn voorstel duidelijk gemaakt dat ze de kaart van vernieuwing willen trekken, en dat ze heel enthousiast zijn voor deze 40e editie. Samen met Bevas Events kennen ze Gent goed en dat willen we ook uitstralen in deze feesteditie. Film Fest Gent is een internationaal festival, maar met een Gentse ziel.'

www.coeurartichautcatering.be
www.bevas.be