10 21 okt. '23

FFG On Demand tip: 'Rundskop'

P1c0lmajm07rs1hb113ruhtubis1
Nieuws 06 dec. 2017

Je hoeft niet langer te hunkeren naar oktober, beleef Film Fest Gent vanaf nu het hele jaar door in je eigen living! Na het festival lanceerden we immers FFG On Demand, een video on demand-service waarbij we elke maand een selectie films samenstellen die je gewoon kan bekijken via onze website. Poepsimpel en perfect voor koude winteravonden.

De tijd is gekomen om afscheid te nemen van ons Italiaans thema. De feestdagen komen eraan en je familie zal ongetwijfeld voor de zoveelste keer naar 'The Sound of Music' willen kijken, maar niet getreurd! Dankzij Film Fest Gent On Demand heb je enkele bloedstollende alternatieven binnen handbereik. We focussen tijdens deze decembermaand immers op Misdaad: schuld en boete.

In de cinema kan je nog steeds naar 'Le fidèle' gaan kijken, maar wij blikken even terug op een vorige samenwerking tussen Michaël R. Roskam en Matthias Schoenaerts: 'Rundskop' is onze eerste Film Fest Gent On Demand tip.

Mag het ook wat minder spannend zijn? Dan hebben we voor jou topfilms als 'A Single Man', 'Amour', 'La La Land' en nog veel meer. Check het volledige aanbod hier. Ook onze selectie Italiaanse films kan je deze maand nog bekijken.

Tags

VOD

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.