10 21 okt. '23

FFG On Demand tip: 'I am Love'

P1budh74a715up1c31v20vnj6et1
Nieuws 08 nov. 2017

Je hoeft niet langer te hunkeren naar oktober, beleef Film Fest Gent vanaf nu het hele jaar door in je eigen living! Vorige maand lanceerden we immers FFG On Demand, een video on demand-service waarbij we elke maand een selectie films samenstellen die je gewoon kan bekijken via onze website. Poepsimpel en perfect voor koude winteravonden.

Omdat we hier nog niet echt afscheid hebben kunnen nemen van het afgelopen Film Fest Gent, vertoeven we nog even in Italiaanse sferen: onze eerste FFG On Demand tip is 'Io sono l'amore' ('I am Love'). Tilda Swinton? Check! Een onstuimige liefdesrelatie? Check! De regisseur van festivalfavoriet 'Call Me By Your Name'? Check! Er is geen betere film om onze FFG On Demand mee starten, lijkt ons.

Ontdek hier waarom onze artistiek directeur Patrick Duynslaegher vindt dat je deze film moet zien.

Mag het ook wat minder Italiaans zijn? Dan hebben wij voor jou prachtfilms als 'La La Land', 'A Single Man', 'Amour' en nog zoveel meer. Check het volledige aanbod.

Tags

VOD

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.