09 20 okt. '24

FFG On Demand tip: 'Human Capital'

P1butb7im41457o021ec19dtcua1
Nieuws 14 nov. 2017
Je hoeft niet langer te hunkeren naar oktober, beleef Film Fest Gent vanaf nu het hele jaar door in je eigen living! Vorige maand lanceerden we immers FFG On Demand, een video on demand-service waarbij we elke maand een selectie films samenstellen die je gewoon kan bekijken via onze website. Poepsimpel en perfect voor koude winteravonden.

Voor de liefhebbers van de whodunit op zaterdagavond is er onze tweede FFG On Demand tip: 'Il capitale umano' ('Human Captial'). Een gepassioneerde actrice die haar carrière achterliet om te trouwen met een succesvolle zakenman, een rijkeluiszoon, een jaloerse buurman, jonge liefde, een exclusief avondje uit, een aanrijding en een vluchtmisdrijf: de ingrediënten voor een spannende thriller zijn in elk geval aanwezig. Voeg daarbij nog een winters Italië als decor en je verkrijgt een intrigerend drama over de Italiaanse hoogste klasse en de immer afgunstige middenklasse.

Ontdek hier waarom onze artistiek directeur Patrick Duynslaegher vindt dat je deze film moet zien.

Mag het ook wat minder Italiaans zijn? Dan hebben wij voor jou topfilms als 'Sicario' (Denis Villeneuve), 'The Ghost Writer' (Roman Polanski), 'Jeune & Jolie' (François Ozon) en nog zoveel meer. Check het volledige aanbod.

Tags

VOD

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?