10 21 okt. '23

Festivalfilm in de bioscoop: Kleine Anna en Lange Oom

P199a1q3qn11qg1e8d1ta58mj1g5e1
16 dec. 2014

Kleine Anna en Lange Oom zijn twee heel verschillende, maar onafscheidelijke vrienden.

Kleine Anna is... klein, maar ook een beetje gek en heel moedig en avontuurlijk. Lange Oom is... lang, maar ook voorzichtig en misschien zelfs een heel klein beetje angstig. Het houdt hen in ieder geval niet tegen om met zijn tweetjes tal van avonturen te beleven. Samen gaan Kleine Anna en Lange Oom vissen, skiën, rommelen, taarten bakken en een boomhut bouwen. De makers van 'Het kleine spookje Laban' verrassen opnieuw met een ontwapenende en frisse tekenfilm over vriendschap en waarom het goed is om verschillend te zijn. Geen flitsende special effects en grootse 3D-animatie maar wel klassieke en pure animatie met oog voor detail en met liefde voor het vak gemaakt. Heel leuk voor de allerkleinsten, maar de grote mensen zullen zich er ook niet mee vervelen. (S.D.W.)

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.