10 21 okt. '23

Fellini arrangement van het Sandton Grand Hotel Reylof

P191vhlchm1kep1hpr1g1p1tll1nce1
07 nov. 2014

In het kader van de Expo Fellini heeft Sandton Grand Hotel Reylof samen met Film Fest Gent een speciaal arrangement samengesteld!

Fellini Weekend arrangement - 2 daags

Geniet van expo Fellini in het Caermersklooster en verblijf in het officiële festivalhotel!
1 x overnachting, Inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, Toegangsticket Fellini tentoonstelling, Gratis gebruik van wellness (m.u.v. behandelingen), Gratis gebruik van Wifi.

Op maandag is de tentoonstelling gesloten en dus niet te bezoeken, gelieve daarmee rekening te houden bij het boeken van het arrangement. Meer info en beschikbaarheden op de website.

Verblijf in het Sandton Reylof
Gelegen op een echte toplocatie in het hart van een van de meest historische en verrassende steden van Vlaanderen en op wandelafstand van bekende monumenten. Makkelijk, gezellig, top service, luxe en genieten, ideaal vertoeven dus.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.