09 20 okt. '24

Extra voorstelling van 'Girl' en 'Beautiful Boy'!

Girl
Nieuws 01 okt. 2018
Je kans gemist om de premiere van ‘Girl’ mee te maken op onze openingsavond? Geen nood, op zondag 14 oktober wordt er nog een voorstelling toegevoegd. Je kan er niet enkel de internationaal bekroonde Belgische Oscar-inzending zien, je steunt er ook het Transgender Infopunt mee.

Girl

De veelgeprezen film ‘Girl’ kwam tot stand mede dankzij het Transgender Infopunt en de expertise van het transgender onderzoek van de Universiteit Gent. Dit wetenschappelijk onderzoek is van groot belang voor de ondersteuning van jaarlijks ruim 1.400 individuen en maatschappelijke actoren met allerlei vragen over het transgenderthema.

Om mensen zoals Nora Monsecour, op wie de film ‘Girl’ geïnspireerd is, nog beter te ondersteunen doen we een beroep op jou.

Op 14 oktober 2018 om 10u45 kan je de film ‘Girl’ van de Vlaamse regisseur Lukas Dhont in avant-première bekijken tijdens een benefietvoorstelling in Kinepolis Gent. In aanwezigheid van regisseur Lukas Dhont, Nora Monsecour, prof. Guy T’Sjoen en prof. Joz Motmans (Transgender Infopunt en bezielers van transgender onderzoek).

Een ticket kost €25 en de opbrengst gaat integraal naar het UGent transgender onderzoek. Tickets voor de benefietvoorstelling vind je hier.

Beautiful Boy

En nadat je je goed hart hebt laten zien, kan je gaan feesten! Er is een nieuwe voorstelling toegevoegd voor de Film Fest Gent Grand Night Out op 19 oktober: de film 'Beautiful Boy' + een ticket voor het officiële slotfeest van Film Fest Gent in het vip-village. Haast je, want er zijn alweer heel wat tickets de deur uit. Tickets vind je hier.

Tags

FFG2018

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?