09 20 okt. '24

Extra publieke voorstelling van openingsfilm 'The Loft'

P1909696vm13mf1e7pmebrdn1him1
26 aug. 2014
Door de grote vraag vindt er een extra laatavond voorstelling plaats van 'The Loft' in Kinepolis op 14 oktober om 22u30.

'The Loft', Erik Van Looy’s Amerikaanse remake van het fenomenaal succesvolle 'Loft' (2008) opent de 41e editie van Film Fest Gent op dinsdag 14 oktober. De publieke voorstelling van 20u30 was in minder dan een dag tijd helemaal uitverkocht, dus besliste Film Fest Gent om een extra voorstelling in te lassen. Bestel nu je tickets!

'The Loft' vertelt het verhaal van vijf getrouwde vrienden die in het geheim een loft delen waar ze hun vriendinnen en maîtresses ontvangen. Een prima regeling die in een nachtmerrie ontaardt als ze op een ochtend het lichaam van een onbekende vrouw in de loft vinden. Matthias Schoenaerts is de enige acteur uit het origineel die ook in deze remake een van de hoofdrollen speelt. De vier andere vrienden worden vertolkt door Karl Urban ('Star Trek Into Darkness'), James Marsden ('X-Men', '2 Guns'), Wentworth Miller ('Prison Break') en Eric Stonestreet ('Modern Family').

'The Loft' werd geproduceerd door Woestijnvis en Anonymous Content ('Babel', 'Eternal Sunshine of the Spotless Mind'), wordt in België verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD) en is de eerste remake van een Vlaamse film die wereldwijd door een grote filmstudio (Universal) wordt verdeeld.

De extra publieke voorstelling van 'The Loft' vindt plaats op 14 oktober om 22u30 in Kinepolis Gent, Zaal 3.
Tickets bestellen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?