10 21 okt. '23

Exclusieve rondleiding Expo Fellini op zondag 14 december

P197lnrhccrgcf516497637hp1
26 nov. 2014

Meer dan een beroemd kunstenaar is Fellini een icoon. De wereld die hij geschapen heeft, is zo herkenbaar en uniek dat zijn naam een adjectief werd: Felliniaans. Van 17 oktober 2014 tot 25 januari 2015 loopt in het Gentse Caermersklooster een unieke expo rond deze Italiaanse filmmaker. Nooit eerder getoonde opnames, filmfragmenten, reclamespotjes en foto’s nemen u mee doorheen het Felliniaanse universum. Op zondag 14 december (10u30) maakt Marc Suy met u een reis doorheen deze bijzondere wereld. Prijs: € 6 voor leden van Gandante, € 7 voor niet-leden. Schrijf je in via info@gandante.be. Betalen kan via overschrijving: BE03 7370 0494 1484. Het toegangsticket is niet inbegrepen in de prijs en wordt ter plaatse aan het onthaal afgerekend. Uiteraard kan de expo ook in groep bezocht worden. Rondleidingen kunnen ook in het Italiaans, Frans, Engels of Duits. De prijs is € 80/gids (max. 20 personen). Of maak er meteen een hele dag van in filmstad Gent met de Film Fest Gent Tour! Via Film Fest Gent kunnen scholen tevens het educatieve project rond Fellini boeken.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.