10 21 okt. '23

EPAS '18 Open Studio

P1bt9s3e5v2k5k2i3c1i4m1e8p1
Nieuws 25 okt. 2017

Het European Postgraduate in Arts in Sound gaat met hun internationale groep studenten opnieuw een interessant jaar tegemoet. Hans De Wit (BE), Inne Eysermans (BE), Rebecca Glover (UK), Ioana Mandrescu (RO), Alina Ozerova (RU), Arzu Saglam (CH) en Fabian Salas (CR) stellen hun werk voor tijdens de EPAS '18 Open Studio.

Het academiejaar is alweer volop aan de gang en onze nieuwe EPAS-studenten zijn al bijna halfweg hun eerste vijf modules van het eerste semester. Net zoals vorig jaar zal er een EPAS Open Studio zijn op het einde van hun derde module waarbij studenten hun werk (in-progress) kunnen voorstellen. De Open Studio moedigt dialoog aan tussen het publiek en de artiest en een ontmoeting tussen studenten en bezoekers. We nodigen geïnteresseerde luisteraars van harte uit om ons te vergezellen in Gent.

Datum: Dinsdag 31 oktober 2017
Wanneer: Je bent van harte welkom tussen 12u en 15u. Er zijn telkens performances om 12u10, 13u10 en 14u10 (van elk ongeveer 20 minuten)
Waar: Zwarte Zaal, KASK School of Arts, Gent

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.