10 21 okt. '23

El Arbi en Fallah- energie voor Beverly Hills Cop

P1ala24ck3ddm8fu142qr4b159r1
15 jun. 2016

Na meer dan twintig jaar vergeefse pogingen om een vierde ‘Beverly Hills Cop 4’ op de rails te krijgen verwacht de Hollywoodstudio Paramount dat onze Adil El Arbi en Bilall Fallah wat jeugdige energie zullen steken in de actie-comedy opgebouwd rondom Eddie Murphy. Daarvoor baseren Paramount en producer Jerry Bruckheimer zich op ‘Black’, de recente film van het duo die op het festival van Toronto goed werd ontvangen. Naar verluidt was Bruckheimer fan van ‘Black’ en zijn Adil en Billal fans van ‘Beverly Hills Cop’.

Dat leidde tot een contract voor een revival van de Beverly Hills Cop franchise die na twee succesvolle afleveringen een derde maal flopte. In 2014 werd, na het mislukken van een bewerking als tv-serie, een vierde ‘Cop’ aangekondigd geregisseerd door Brett Radner en een scenario geschreven door Josh Appelbaum waarbij Alex Foley terug naar zijn geboortestad Detroit zou terugkeren. Als releasedatum werd 2016 voorop gesteld maar het project werd stilletjes afgevoerd. De camera is nu aan El Arbi en Fallah…

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.