11 22 okt. '22

Educatief project Federico Fellini: Lezing & Expo

P18pj60h2t5667601d3913f01tc91
04 nov. 2014

Film Fest Gent en Filmstof organiseren een educatief project rond de filmtentoonstelling in het Caermersklooster Gent.

Op initiatief van en in samenwerking met Film Fest Gent, presenteert de Provincie Oost-Vlaanderen een grote tentoonstelling over het oeuvre van de beroemdste filmmaker die Italië heeft voortgebracht, Federico Fellini. Om de expo volledig te bevatten kan je met je leerlingen een lezing volgen die begeleid wordt door Gerrit Vosters. Omdat leren kijken steeds belangrijker wordt, richtte Gerrit Vosters ‘Filmstof’ op met als doel het aanscherpen van de kennis van film- en beeldcultuur.

Dit project is ontwikkeld voor leerlingen uit de derde graad van het secundair onderwijs en biedt een inleiding over het leven en werk van Federico Fellini. Daarom is het ook toegankelijk voor film- of kunstgerelateerde opleidingen, filmclubs en andere geïnteresseerden.

Alle info over het educatief project kan je via deze link vinden en ook alles over de expo kan je op onze website bekijken, deze loopt tot en met 25 januari 201.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.