10 21 okt. '23

Diversiteitsdebat De Community Gent

P1a5h16s8i1ro11ndi1lhgbqdri01
24 nov. 2015

De Wijze Vrouwen van De Community Gent pakken op maandag 14 december 2015 het thema “diversiteit” aan, met ook meer aandacht voor “inclusion”.

Op maandag 14/12/2015 (vanaf 19u30) organiseren ze een aantal korte debatten, met telkens andere gasten en specialisten. En natuurlijk zal de muzikale omlijsting niet ontbreken. Vanaf 21u wordt er een receptie aangeboden en start het netwerkmoment.

Met medewerking van Isabel Albers, Barbara Sarafian, Pascale Van Damme, Sophie Cocquyt, Hilde Ballegeer, en de vele andere Wijze Vrouwen van Gent.

Mis het niet en schrijf je in via deze link.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.