11 22 okt. '22

Deadline inzending studentenkortfilms

P190t8rrfh1rsl18k63fb6ui1s0i1
03 sep. 2014

Tot 5 september heb je de kans om deel te nemen aan de Competitie voor Beste Belgische Studentenkortfilms!

In het kader van het Film Fest Gent organiseren we dit jaar de vierde editie van de Competitie voor Beste Belgische Studentenkortfilms. Alle studenten uit de erkende Vlaamse, Waalse en Brusselse filmscholen kunnen hieraan deelnemen met hun eindwerk. Een professionele jury, bestaande uit (animatie)regisseurs Emma De Swaef, Toon Aerts, Bavo Defurne en David Lambert, actrice Kim Hertogs en acteur Valentijn Dhaenens, beloont de beste inzending met de Nationale Loterij Prijs voor Beste Belgische Studentenkortfilm ter waarde van €2000. Film Fest Gent wil hiermee het belang van de kortfilm onderstrepen en jonge, getalenteerde filmmakers zicht geven op een mooie carrière. Ook het publiek kan de dag zelf zijn favoriet kiezen die dan de ACE Publieksprijs in de wacht sleept.

Wat verwachten we van de studenten?

- Een DVD of BluRay van de film
- Het online entry form
- Het referentienummer van het online entry form
- De naam van de filmschool

Optioneel:
- Een persdossier (korte inhoud van de film, biografie van de regisseur, technische fiche)
- Stills
- Soundtrack

Stuur je kortfilm voor het einde van de week naar:

Film Fest Gent
Leeuwstraat 40b
9000 Gent

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.