12 23 okt. '21

'De Weg Van Alle Vlees' wint op Kortfilmfestival Leuven

P18bgvpq5sk8iie8th61i1duu81
11 dec. 2013

De kortfilm ‘De weg van alle vlees’ van regisseur Deben Van Dam heeft op het negentiende Internationaal Kortfilmfestival in Leuven zowel de publieks- als de juryprijs voor beste Vlaamse kortfilm gekregen. Eerder kreeg hij er al de HUMO Award en een Wildcard van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF). De Wildcard is goed voor een subsidie om een eerste professioneel filmproject te realiseren. Op het voorbije Film Fest Gent won Van Dam al de ACE Image Factory Publieksprijs.

‘De weg van alle vlees’ is een zwarte komedie met in de hoofdrollen Flor Decleir en Sam Louwyck. Het is de eerste keer in de geschiedenis van het Kortfilmfestival dat één film vier prijzen in de wacht sleept, zegt de organisatie zondag in een persbericht.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.