11 22 okt. '22

De keuze van Canvas

P194fi9keik8ad591pk6156v11su1
17 okt. 2014

Kwaliteitszender Canvas laat zich tijdens het filmfestival opmerken met een eigen publieksprijs. Stem op jouw favoriete film en maak kans op een 10-ritten-kaart voor de 42e editie van Film Fest Gent.

Canvas kiest uit het volledige festivalprogramma een aantal films die aansluiten bij waar de zender voor staat. De film met de hoogste waardering van het festivalpubliek wordt door canvas aangekocht en uitgezonden.

Jij bepaalt dus mee welke film binnenkort op jouw scherm thuis te zien zal zijn. Na de filmvoorstelling geef je je ingevulde stemformulier af aan de hostesses. Op 27 oktober wordt de Canvas publieksprijs, samen met de Port of Ghent publieksprijs, uitgereikt en ontdek je of je de 10-ritten-kaart, die je kan winnen van zodra je het stemformulier invult, in ontvangst mag nemen.

Je kan jouw persoonlijke favoriet kiezen uit de volgende films:

- 'Une nouvelle amie'
- 'Turist'
- 'Love is strange'
- 'Il Capitale Umano'
- 'Mr. Turner'

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.