12 23 okt. '21

Concert van Ennio Morricone wordt verplaatst naar 27 juni

P18km307mvmj72fmqiid7f1mpu1
04 apr. 2014

We ontvingen zopas het spijtige nieuws dat Ennio Morricone genoodzaakt is om de show van 11 april in Paleis 12 uit te stellen. De maestro liep recent een rugblessure op en is herstellende van een rugoperatie.

"Dear Friends, I am so sad to let you down, but having just had surgery,
my doctors have given me strict instructions not to perform
in the immediate future to ensure a full recovery.
I had hoped that they would change their minds, but I regret they have been
insistent. I look forward to seeing you on june 27th"

Ennio Morricone, Rome.

Het concert dat plaats zou vinden op 11 april in Paleis 12 wordt verplaatst naar vrijdag 27 juni om 20u30.

Tickets voor het verplaatste concert blijven geldig voor de nieuwe datum. Wie er niet kan bij zijn op 27 juni, krijgt zijn kaarten terugbetaald. Tickets worden terugbetaald via het voorverkooppunt waar ze werden aangekocht en dit vóór vrijdag 16 mei.

Tickets voor het concert van 11 april blijven geldig voor de nieuwe datum! Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar voor 27 juni, tickets daarvoor zijn nu te koop via www.yetix.be en www.sherpa.be.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.