11 22 okt. '22

Cobain: Montage of Heck eenmalige vertoning

P19je42h0ke941osi7ftnnl14us1
21 apr. 2015

In samenwerking met Film Fest Gent en Studio Brussel presenteert Kinepolis eenmalig de documentaire 'Kurt Cobain: Montage of Heck' van Brett Morgen in jouw bioscoop op 23 april.

Ervaar het leven, de kunst en de geest van Kurt Cobain zoals nooit te voren in dit eerste geautoriseerd portret van de rockmuziek icoon. Regisseur Brett Morgen brengt op een vakkundige manier beelden van het persoonlijke archief van Cobain samen met animatie en interviews met familie en vertrouwelingen waaronder zijn vrouw Courtney Love. We volgen Kurt van zijn jeugdjaren in Aberdeen, Washington tot het hoogtepunt van zijn roem. De film zorgt voor een visceraal en gedetailleerd inzicht tot een artiest die constant op een gespannen voet leefde met zijn omgeving.

Info en tickets kan je vinden op de site van Kinepolis.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.