10 21 okt. '23

Ciné Privé zoekt talent

P1c0lnp7op1iiu13tvmndaql1leh1
Nieuws 06 dec. 2017

Met het oog op een zo gevarieerd mogelijke programmatie zoekt Cultuur Gent naar getalenteerde filmmakers van kortfilms, documentaires, animatie, kinder- en jeugdfilms, video’s of visuals.

Hun werk zal worden vertoond op de 11de editie van het rondtrekkend Ciné Privé filmfestival dat plaats vindt op 15, 16 en 17 maart 2018. Het staat in het teken van aanstormend en gevestigd talent uit binnen- en buitenland en wil het publiek op een verrassende manier laten kennismaken met film in al zijn facetten.

Ben je een filmmaker en wil je graag jouw werk vertonen aan een geïnteresseerd publiek op een unieke locatie? Schrijf dan je werk in via dit inschrijvingsformulier of via info@cineprive.be

Vorig jaar ging Ciné Privé door in de kerk van Walem.

Tags

Oproep

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.