10 21 okt. '23

Ciné-Privé: Gents filmfestival op locatie

P1ba5ak8dq1faa1iqmtsn1g25ag11
Nieuws 01 mrt. 2017

Ciné Privé 2017 staat voor je deur: het rondtrekkend filmfestival dat je op verrassende en uitzonderlijke locaties in Gent kennis laat maken met film in al zijn facetten. Van donderdag 16 tot en met zaterdag 18 maart strijkt het festival voor haar feestelijke 10e editie neer in de wijk Malem. Ook dit jaar heeft FFGent de selectie van de kortfilms voor het programma op 17 en 18 maart voor zijn rekening genomen!

Op donderdag 16 maart kun je genieten een ontdekkingsparcours vol kortfilms in de huiskamers van Malem, georganiseerd door Jigsaw Puzzle. The Jigsaw Puzzle is een nieuw Gents kortfilmevenement dat de toeschouwer op verschillende geheime/onverwachte plekken in contact brengt met het genre en de makers van de kortfilms.

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart brengt Ciné Privé een selectie van kortfilms en animatiefilms in de Circuskerk van Malem. Uit een grote hoeveelheid inzendingen selecteerde Film Fest Gent en Gentse illustratrice en animatrice Britt Raes ('Catherine') de twintig beste korte parels.

Het festival organiseert op 18 maart ook een aantal gratis consulting sessies voor filmprofessionals, filmstudenten, creatievelingen op zoek naar advies of het uitbreiden van hun netwerk. Via deze link kan je je vanaf 3 maart inschrijven voor een gratis 1-op-1 consult van 15 minuten met experts uit de filmwereld.

Ciné Privé
16-18 maart
Aanvang filmprogramma: 20u00
Circuskerk Malem, Oud-Strijderslaan 1B

Tickets zijn te verkrijgen via de website van Ciné Privé.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.