10 21 okt. '23

Ciné Privé 2016 i.s.m. Film Fest Gent

P1ac7evhl4hj21c4hfgo1sgpg261
23 feb. 2016

Ciné Privé is een rondtrekkend filmfestival dat je op verrassende en uitzonderlijke locaties kennis laat maken met kort- en langspeelfilms, documentaires en animatiefilms. Voor deze editie selecteerde Film Fest Gent een bijzondere compilatie aan kortfilms en documentaires, waaronder de drie winnaars van de kortfilm competitie van 2015.

Van donderdag 3 tot en met zaterdag 5 maart staat de 9e editie van Ciné Privé in het teken van aanstormend en gevestigd talent uit binnen- en buitenland. Met op donderdag en vrijdag kortfilms en documentaire, speciaal geselecteerd door Film Fest Gent. Programmeur Wim De Witte: "We zijn blij een bijdrage te kunnen leveren aan dit platform voor talentvolle, jonge filmmakers, dat zich specifiek inzet voor lokaal talent. Ik zie er naar uit de films te zien in de bijzondere omgeving van de Circuskerk en hoop dat we voor komende edities deze samenwerking kunnen voortzetten."

Je ziet ook een selectie van de beste animatiefilms van het afgelopen jaar volgens BLIK en op zaterdag 5 maart kijk je nog eens naar het filmdebuut ‘Café Derby’ van Lenny Van Wesemael op groot scherm, in het bijzijn van de cast.

Tickets en info vind je op www.cineprive.be

Ciné Privé
3-5 maart
Aanvang filmprogramma: 20u00
Circuskerk Malem, Oud-Strijderslaan 1B

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.