10 21 okt. '23

CD Ryuichi Sakamoto nu te koop

P1aus631iraicfki1ivjij1mqg1
Nieuws 12 okt. 2016

Goed nieuws: je kan nu ook thuis genieten van Ryuichi Sakamoto’s filmmuziek! De Japanse componist bracht reeds verschillende platen uit, maar het is voor het eerst dat Sakamoto’s beste filmscores werden verzameld op één album: Music for Film. Met dank aan zijn fans, want het album kwam tot stand via crowdfunding op intiatief van Film Fest Gent, World Soundtrack Awards en Brussels Philharmonic.

Ryuichi Sakamoto componeerde de scores voor meesterwerken als ‘Merry Christmas Mr. Lawrence’, ‘The Last Emperor’, ‘Femme Fatale’ en het Oscargenomineerde ‘The Revenant’. De winnaar van een BAFTA Award, Grammy, Oscar en Golden Globes gaf het vertrouwen aan dirigent Dirk Brossé en Brussels Philharmonic. Dit unieke album is te koop via onze webshop en onze merchandise stand op het festivalplein aan Kinepolis.

Het concert World Soundtrack Awards Concert op 20 oktober is uitverkocht, maar voor het Gala op 19 oktober zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Ryuichi Sakamoto zal op deze avond deelnemen aan de opvoering van enkele van zijn werken, evenals andere aanwezige componisten. Tickets voor 19 oktober koop je hier.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.